It's kills me inside

Tjenare allihopa:) Sorry att jag har varit sämst på uppdatera men det är lite jobbigt just nu:( Skola, läxor, mycket jobb och en hel del med stress och dåligt väder gör att allt blir svårare:( Aja det är bara att kämpa vidare. Men en sak som jag vill ha nu är SNÖÖÖÖ!!! Det är bara så j*vla drygt med vatten och lerpölar (I November) överallt + stormvindar. Skulle det komma lite snö så skulle det lysa upp ett ljus i mitt liv. Har det lite tungt just men ändå går vissa saker väldigt lätt.
Vill i alla fall berätta att jag red Joker igår och han var jättefin, trots att det blåste värsta stormvindarna:) Red lite på åkern och lite dressyr:) I dressyren gick han jättebra och han gjorde en jättefin halt och stod stilla tills jag sa åt honom att han kunde gå:) Förra gången kunde han inte alls stå still för 5 öre ens så jag var supernöjd den här gången:)

Aja måste sluta nu för att jag måste gå och sova.

How do you feel...

Hejsan:) Har lite fullt upp just nu då jag pluggar religion, lyssnar på youtube, bloggar och är inne på facebook samtidigt:P Borde koncentrera helt på pluggandet men det är lite svårt. Det ska vara klart på fredag så jag får lägga på ett kol.
Bloggar mer senare när jag är klar:)

Takida - Poisoned:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=NQM6rxE11O4

I will guard you now and the rest of my life.....

Sorry för den dåliga uppdateringen men här kommer en sammanfattning för de senaste dagarna.

Fredag: Minns inte riktigt vad jag gjorde men har äntligen kommit igång med ett bra arbete på slöjden. Hemma var det ganska lugnt så ja, jag har inget mer att säga om den dagen.

Lördag: Pappa och jag åkte ner till banan med Fanny och Kiren för att Fanny skulle gå provlopp och Kiren skulle ut i skogen och springa. Fanny gick i första provloppet och hon var jätteduktig!:D Visst, hon var lite lat i rygg men svarade jättebra när pappa vred ut henne ut i spåren på upploppet:) Hon förstår inte riktigt vad det går ut på än men hon lär sig nog med tiden:) Pysslade om henne sedan och hon var jättefin och jättemysig att pyssla om:) Visserligen gillar hon inte kylbalsamet som hästar brukar få på benen efter att de har sprungit men annars går det jättebra:) Hon är ju dessutom ganska bufflig att leda men hon var jättelugn:)
Kiren var ju ute i skogen och han var ju hur pigg som helst, som han brukar va:) Pappa var jättenöjd:)
När vi kom hem så gjorde vi klart i stallet och pausade arbetet när vi gick in och såg v75 loppen på liven. Vi var väl klar i stallet halv 6. Mamma hade gjort hemmagjord pizza så vi åt och vid halv 8 så skulle hästarna in.
När hästarna väl var inne så gjorde jag inge särskilt.


Slänger in en bild på Kiren från när vi var i Norge och tävlade. Har inga bilder på Fanny i minidatorn.
Idag: Vaknade halv 1:O Klockan hade stannat på 07.44 så inte så konstigt men ändå..... Tog nog igen all förlorad sömn. har igenomsnitt sovit 5 1/2 timme varje natt senaste veckan. Vet att jag har svåra sömnproblem.
Det blir knappast bättre. Gjorde egentligen inge särskilt utan städade hos Lilla Gubben, fyllde på vatten och hö åt Max och Extra och sen var klockan 3 och dags att gå in för byta om för att jag skulle på bio i vännäs:) Skulle se på Breaking Dawn part 1:D Gick ifrån v-by till vännäs och tyckte inte att det var någon lång promenade men lite kallt var det och hungrig var jag också. Hade bara ätit en tallrik makaroner till lunch:P Framme i vännäs gick jag till Café Ljuslyktan åt beställde en cappucino och en bakelse. Gick sen och köpte lite godis och sen väntade jag vid medis på mina komisar som också skulle på bio. Vid 6 tiden kom de så köpte biljett och efter halv 7 kunde man gå in i biosalongen. Klockan 7 började Breaking Dawn och åhhhh va bra den var!!!!:D Fast fan att man måste vänta nästan ett år på nästa del:( Inte ok:(
Mamma hämtade mig vid 9 och väl hemma så har jag inte gjort nå särskilt.

Godnatt:)
Takida - Too Late:
http://www.youtube.com/watch?v=reDf46zR0sk&NR=1

Cragge:)

Cragge och Hurre va på umåker och startade idag. Cragge, som vi har fått kämpa med i flera år kom 2:a och var superduktig!!:D Härligt:) Man kan inte ens räkna till hur många problem vi har haft med honom så det är helt otroligt att han är tillbaka:)
Hurre däremot galopperade och vart första utan pengar. Aja det är bara att ta nya tag.

Nej, måste gå och duscha och sova nu så godnatt. Skriver mer imorgon:)


Fina, lilla Cragge<3


Ingen rubrik

Förlåt att jag inte skrev igår.... Klockan hann bli så mycket när jag hade tänkt att börja skriva ett inlägg så jag skriver nu istället.

I går hade vi PRASO. Jag valde att besöka Forslunda på förmiddan och Draggen på eftermiddan. Kollade in Naturbruksprogrammet: djur på Forslunda och jag vet att jag har varit där några gånger men det är bara bäst:) Eftersom det inte är en sådan skola med sjukt många elever så är det bra:) Jag vill gärna på Forslunda:)

När vi hade ätit lunch (Jag och Ylva var de enda i vår klass som åkte till forslunda) så gick vi och väntade på bussen och efter att den hade kommit så åkte vi till Draggen:) På Draggen så kollade på naturvetenskapsprogrammet och tyckte att Interclass (Naturvetenskap på engelska) lät lite intressant.
Jag har ju ett tag kvar att fundera innan gymnasievalet.

Bussen kom efter 2 någongång och den gick tillbaka till Hammar. Eftersom att mamma hade varit på möte som slutade vid 3 så kunde jag åka hem tidigare.

Hemma, så var jag i stallet och jobbade men gjorde inge särskilt. Jo när jag skulle ta ut Max till hagen efter det att pappa hade skott honom så hade jag öppnat grinden till "ytterhagen" så drog Max plötsligt iväg med mig åkandes bakomXD Det var ju is över hela gården typ. Han hann då inte så långt innan jag fick stopp på honom. Haha busponnyXD När det väl var klart i stallet så gick jag in och gjorde typ ingenting.

Idag så var det elevens val och jag hade ridning:) Karro och Ellen hade också det:) Började med planering och sedan skulle vi va i datasalen och skriva lite fakta om valfritt hästämne t.ex om foder.
Efter det var det lunch och sen gick vi och bytte om till stallkläder. Gå med stallkläder i skolan (inte så länge) = Bästa skoldagen på läääääääääääääääänge:)

Vi åkte till Norrmalm för att vi skulle rida. Det var två grupper som skulle rida ridskolehästar och vi var tre i första gruppen och 4 i andra, sen var det även några som skulle rida privathästar. Hade gärna haft med mig Joker eller Dobrah men det gick inte:(
Jag skulle rida Resi och hon kändes jääätteliten jämfört med när jag red henne senast. Jag rider ju sällan ponnysar (undantag för Joker) så det känns lite udda. Hon var då jättefin och hade jättehärlig galopp:) 
När vi var klara med att sköta om hästarna efteråt så var det lite stallarbete på schemat och vid ett var vi klara:)
Mamma och pappa höll på att hämta spån när jag ringde och kvart över två så åkte några från gruppen tillbaka till Hammar. Jag gick ner till Shell där mamma och pappa hämtade mig och vi var väl hemma vid halv 4.
Lossade spånet, mockade färdigt och fyllde på vatten och hö innan vi gick in och åt middag. Gick ut vid sju för att ta in Joker som jag skulle ut och rida en stund:) Han var superpigg och var lite skuttig och sprallig eftersom att det blåste en del:) Red lite skritt-dressyr och for ut ett varv runt åkern:) Han är lite omogen (Han kan inte koncentrera sig) när man rider dressyren men jättefin:) På åkern så trippade han på och var superpigg och het av sig:)
Sen när jag hade gjort honom klar så stod jag och myste med honom en stund<3 Han ska alltid tugga på min jacka, bli kliad och puttas:) Han är bara för mysig<3

Det får avsluta detta jättelånga inlägg så jag hoppas att jag inte har tråkat ihjäl er alla.
Godnatt:)

Världens bästa häst...

Ursäkta att jag inte skrivit men orka inte gå in på datorn i fredags så jag sammanfattar hela helgen.

Fredagen:
Hade en ganska chill skoldag och hade bara två lektioner och va på teater i stan.
Kom hem som vanligt, såg en stund på tv innan jag gick ut och gjorde klart i stallet. Gick sen in och gjorde inge särskilt, sen gjorde jag, Emil och Elias iordning middagen eftersom mamma och pappa hade åkt med Kiren och max för att starta på bergsåker. Vid åtta tog vi in hästarna och gjorde klart i stallet. Men innan vi gick ut så ringde mamma och sa att Kiren hade kommit 5:a och att han hade varit jätteduktig:) Han hade inte fått fritt fram på upploppet och var inte långt ifrån att slå You Bet Hornline. En annan motståndare var ingen mindre än svenska montémonstret och järnhästen Hot Tub:) Kiren var ju fast med gott om krafter kvar så man kan ju bara undra hur det då hade gått om han hade fått en lucka.....
Jag är en superstolt skötare och lillmatte till denna underbara häst:)

Hade i alla fall en lugn och såg Kirens lopp på V65 sammanfattningen men tyvärr så klippte de bort halva loppet:( Men en sak sm var roligt var att Kiren var superpeppad i defileringen och när han sprang upp mot startbilen:) Lite crazy 10åring;)



Lördagen: Jobbade mest i stallet och var ute och red Joker en stund:) Han kändes jättefin och var jätteduktig när jag skulle böja han på volten:) Joker lille<3

Söndagen: Vaknade strax innan tolv (hatar verkligen mina sovvanor) och gick ut till stallet och jobbade fram tills det att allt var klart och sen kom farmor, farfar, gammelfarmor, min faster och hennes sambo och våran lillkusin jonna för att fira elias som fyllde år i lördags. Så vi åt middag och tårta innan de for och sen skulle hästarna in. När allt var klart så gick jag runt åkern innan det var dags att gå in.

Måndagen: Skola idag:( Hade mitt sista utvecklingssamtal:) Så skönt att jag inte behöver ha några fler, hatar utvecklingssamtal. Jag och Linn tapetserade på tekniken så då var det bortgjort.
Slutade tio i 3 och sen hoppade jag på bussen och var hemma vid 4. Åt lite yoghurt innan jag bytte om och gick ut och hjäpte mamma och pappa ute i stallet. Smorde Extras sele och tömmar innan jag la ut fodret. Vid åtta skulle hästarna in och de flesta var lugna att leda. Men när jag skulle ta in Joker och Extra samtidigt så skulle de gå på varsin sida av en vattenpöl som var frusen så jag åkte efter Extra och Joker;) Fast jag var riktigt nära på att ramla. Tur att man har tränat balansen;)

Godnatt, jag måste verkligen gå och sova nu.

Några bra låtar:

Takida - Beetween the lines:
http://www.youtube.com/watch?v=tubgRpiCTR0&NR=1

Takida - End is near:
http://www.youtube.com/watch?v=_Pz8j9NhKY0&feature=related

Takida - Deadlock:
http://www.youtube.com/watch?v=yu36WptruBo&feature=related

Chris Brown - Yeah 3x:
http://www.youtube.com/watch?v=Gv36dogOadw&feature=related

Swedish House Mafia - Save the world :
http://www.youtube.com/watch?v=BXpdmKELE1k&feature=related

The Black Eyed Peas - Just can't get enough:
http://www.youtube.com/watch?v=OrTyD7rjBpw&feature=related

Nickelback - When we stand together:
http://www.youtube.com/watch?v=S5QAa3s0TaQ


It's in the water...

Hade en ganska chill skoldag idag (förutom SO provet då):) Vi började engelskan lite senare än vanligt, sen en halvtimmes rast innan SO:n. Hade prov och det gick bra. Hoppas på VG. Lunch på 50 min innan Svenskan och då såg vi klart en film som heter Die Welle. Den va ganska bra men lite konstig. Efter svenskan hade 35 min rast innan matten och No:n. Fick sluta halv tre så jag, Karro och Lovisa gick ner till bussstationen. Hoppade på rödåbussen och åkte hem.

Kom hem, åt middag och såg på 'Allå 'allå 'emliga armén. Gick sen ut för att hämta in Joker. Pappa skulle slå på en sko och brodda jokers andra framsko. Sen for jag ut och red Joker en stund på åkern:) Det var lite mjukt så den gick ganska bra att rida på men Joker höll på att gå omkull längst bort på åkern eftersom att han gick längre ut på kanten där det vart jättemjuk och han snubblade till men fick till balansen och kunde fortsätta. Mån såg ju knappt något heller så det var inte lätt. Tack och lov att Joker vet vart han ska gå (för det mesta) så man kan låta honom gå på långa tyglar.


(Arkivbild på Joker, min trollunge<3)
Gick in när jag var klar med Joker och gjorde inge särskilt. Vid 8 gick vi ut för att ta in hästarna och de var pigga:) Särskilt shettisarna:) De är så pigga och busiga hela tiden:) De kanske inte är jätteunga men det vet då allt och kan lista ut hur mycket som helst.

Takida - In the water:
http://www.youtube.com/watch?v=ppXGcgXVoCA&NR=1

One last goodbye...

Ursäkta att jag inte skrev igår men var tvungen att plugga. Pluggade lite franska och sen vart jag så trött att jag inte orkade skriva men jag gjorde inge särskilt igår förutom att mamma rakade Max, så nu får han med täcke:)
Ska ta lite bilder och lägga ut:)

Idag då har försökt att plugga inför SO provet som vi ska ha men har inte lyckats så bra, så ja. Hoppas att jag klarar av det. Har annars varit ute i stallet och hållt på med stallsysslorna:) Satt även och såg på V64 från solvalla:)

Nej måste duscha och gå och lägga mig nu så godnatt:)


Pluggkaos

Måste ägna åt att plugga ikväll:( So prov imorgon och franska diagnos på fredag. Har även en massa fysik frågor och några böcker att läsa ut. Hoppas att jag blir klar före klockan ett inatt.


I got a reason to cry...

Måndag idag och det började med att jag vaknade, steg upp, bytte om och gick ut för att vänta på skolbussen och åkte till vännäs.  Hoppade inte av vid skolan efter som att jag skulle in till stan på elevaktivitetsdag för tobaksfri duo. Tog bussen till NUS och sedan gick jag ooch de andra från hammar till landstingshuset och där hade de andra redan börjat. Först var det en genomgång och senare så hade vi bingo där man skulle gå runt och fråga andra, efter det så presenterade sig de från SMART UNGDOM. De hade en kampanj som heter FRÄSCH? och det handlar om att hur farligt det är att röka vattenpipa. Åt sedan lunch. Annars var det lite olika gruppuppgifter och annat. Vi från hammar var tvungen att gå tidigare för att hinna med bussen som gick klockan 2.
Åkte till bussstationen i vännäs och bytte till rödåbussen och åkte hem. Väl hemma så gjorde inge särskilt och åkte med till stan när pappa skjutsa elias till travskolan.
Sen for vi och hämta honom innan klockan åtta och väl hemma så gjorde vi klart i stallet. Sen var ute och gick med Busen och sedan har jag inte gjort något särskilt.

Godnatt. Imorgon väntar skola och pluggande:( Hatar det.

Without you I wouldn't survive

Kör en snabb sammanfattning av helgen.

Fredag: Kiren var på Bergsåker och starta. Akseli Lahtinen körde honom och de tog ledningen direkt och släppte sedan till en annan häst men på upploppet så vart den hästen trött och Kiren kunde inte hitta någon lucka så de satt fast med alla krafter kvar och vart oplacerade:( Våran vanliga otur.

Lördag: For till banan med Hurre, Fanny och Cragge:) De skulle tränas så jag skulel hjälpa och även skritta av Cragge. Skulle egentligen köra på banan men har aldrig kört storhäst med sulky så bestämde att jag bara skulle skritta av han på stallbacken. Alla tre var jätteduktiga och Cragge var supersnäll att skritta:) Skrittade av han förra gången fast då i speedcarten och då vart han fjaskig och skvättig för att en lastbil körde in på stallbackenXD Nej han är verkligen snäll och underbar och innan jag körde in i stallet så stannade och filosoferade en stund:) Tror jag ska köra på banan nästa gång om pappa frågar om jag vill.
När vi kom hem fixade vi klart i stallet och sedan gick vi in och såg på travet. Tummen upp för Sanity!!:D Han har gjort kanonprestationer och han är verkligen en av Sveriges bästa hästar:)

Söndag: Fixade i stallet och har inte gjort så mycket annat. Har även sett på Beck - Kartellen. Typ 5:e eller 6:e gången jag såg den.

Dags att sova så godnatt:)

.....

Oj klockan är väldigt mycket så jag skriver senare idag.

Godnatt.


That's when we all wins....

Va på skolbio och såg "Hämnden":) Den va ganska bra och otroligt händelserik men hemsk. Sen gick jag ner på konsum och köpte två marabou sensation:) Varning: BEROENDEFRAMKALLANDE!!! Supergott! En var med Caramel och crisp smak och den andra med Jordgubb och cheesecake:)
Åt lunch sen och efter hade vi svenska och vi som ville fick låna en bok som heter Cirkeln. 515 sidor har den.
Jaha det är bara att börja läsa.

Hade sen matte och fysik och det gick bra.

Kom hem vid 4 och va inne på datorn en stund och sen såh på en serie som heter "'Allå 'allå 'emliga armén på Tv4 komedi. Hahaha så rolig den ärXD
Loggade in på atg live sen för att kolla något lopp och efter det bytte jag om och gick ut och mockade lite. Åt sedan middag och gick sen ut igen och jobbade i stallet. Mockade lite, fyllde vatten, hö, tog in hästar och fodrade:) Gav Lilla gubben mat och vatten och gick sedan runt åkern med en av våra katter: Busen:)


(Arkivbild på Busen)

Gick in sedan för att se Criminal Minds som bara är bäst!!:) Ett jättebra avsnitt men även väldigt roligt:)

Nej nu måste jag sova och plugga lite. Har sjukt mycket imorgon i skolan och Kiren startar på Bergsåker. Får inte följa med:( Skit också!! 

Godnatt 


Ending is love....

Hemma från skolan och ska snart ut och jobba i stallet snart:) Sen ska jag plugga ikväll:( Hatar att plugga men måste tyvärr det:(

Ska bara se "Allå allå emliga armén" först.

Takida & Elize Ryd - Ending is love:
http://www.youtube.com/watch?v=EyISryoaZ7c

Onsdag......

Ja idag så har jag planerat utvecklingssamtalet. Usch hatar utvecklingsamtal:( Nåja hoppas att det är det sista:) Sen vid halv 11 skulle vi anmäla till vilka gymnasieskolor vi vill besöka på PRASO:n och sen vart det lunch. JAG SÄGER BARA: INTE OKEJ ATT MÅSTA STÅ I KÖ MINST EN KVART VARJE DAG DEN HÄR VECKAN!!!:@

Efter lunchen var det svenska/ so och där så redovisade vi PRAO:en och det gick jättebra:) Sen läste vi några sidor i en bok innan det vart rast och se musik. Hata musik. Har inte haft det på 5 veckor så det var inte det roligaste att måsta ha det den här veckan. Sen franska och vi fick tillbaka både läs och hörförståelsen vi hade innan lovet. Hade VG på både och:) Haha nu är jag nöjd:) satsar stenhårt på MVG i franska igen men då måste jag jobba hårdare.

Slutade vid 3 och tog bussen hem. Eftersom att mamma jobbade och pappa inte var hemma så gav jag hästar lite hö i hagarna. Sen tog jag det ganska tills efter middagen då vi gick ut i stallet och gjorde klart allt. Extra har ju semester nu så det blir inte så mycket träning. Tog och mockade, sopade, fyllde vatten och hö och sen var det dags att ta in hästarna. När de var inne så fick de kraftfoder och jag gav Lilla Gubben mat och vatten:) Sen gick jag in och såg på sammanfattningen på V64.

Skulle egentligen ha pluggat idag men glömde bort detX)

Satt och tänkte lite på förra höstlovet då Silver dog:( Saknar den sötisen hemskt mycket<3:'( Minns hur han var när vi hämtade honom: skygg och rädd av sig men jag fick honom att bli riktigt social och en godtrogen vän<3 Han var inte "bara" ett marsvin, utan han förändrade mig till att bli mer tålmodig och en lugnare person så hans död tog väldigt hårt på mig och hans bästis Fanta. Han låg bara i buren och ville inte äta eller dricka och var apatisk enda fram tills vi fick Pepsi. Då vart han gladare men jag vet att Fanta fortfarande saknar Silver väldigt mycket. Jag känner Fanta så väl.


Fanta<3 

 Har tyvärr inte bilder Silver i min dator men jag ska leta reda någon bild på någon av alla skivor med mina bilder.

Godnatt.


You and I still alive

Orkade inte skriva igår:) Kände mig seg efter att ha kommit tillbaka till skolan. Lektionerna gick väldigt segt framåt och på tekniken höll jag på att få damp över lampuppgiften för att det bara strula. Är jättedålig på teknik så jag förväntar mig inte nå höga betyg där:P Haha har typ panikångest över betygen då jag vill ha höga men jag kommer inte att kunna höja mer för att jag orkar inte att plugga, tycker att det är drygt. Ligger typ efter i mattenX)

Idag så gick det lite lättare för att var tobaksfri duo möte så jag var ledig från sista kvarten från matten och lite från fysiken. Inte dumt:)
Tacos till lunch och senare på gympan tränade vi lite på aerobicssteg. Det var inte så dumt.

När jag kom hem tog jag det lugnt eftersom att allt var klart förutom att ta in hästarna och ge dem mat. Så jag städade hos marsvinen och såg på tv. Sen vid halv åtta gick jag och Emil ut för ta in hästarna och ge dem mat. Väldigt lugna hästar idag:)

Sen har jag inte gjort så mycket annat så jag säger godnatt:)


Giving up on the search...

Japp idag var det ponnytrav på umåker och det gick ganska bra för våran del:) Extra vart 5:a och oplacerad, han sprang bra och kändes jättefin men det var hemsk bana för att det var helt blött och man blev riktigt skitig. Så är det att vara hästmänniska;) I första loppet fick Extra gå på brodd bak men han spände sig och galopperade och var lite tjorvig men duktig var han. 2,04 var tiden i  det loppet. I det andra loppet var det svårt att ta något bakifrån men han var jätteduktig och travade felfritt på 2,03:) Okej tid för att det var tung bana.
Sindy var duktig 4:a i sitt första lopp men hon fick lite trafikproblem så det vart ingen jättesnabb tid. Men så duktig hon var:) I andra loppet så kom hon 2:a och hade en en gång lite trafikproblem men hon var superduktig:)

Det är det enda jag tänker berätta om dagen, är supertrött och måste  till skolan:(

Godnatt:)

Godnatt:)

Taggar umåkers ponnytravdag idag:) Sista tävlingen för året och jag hoppas att ponnyerna vill springa:)
De har då blivit rakade nu:) Sindy skötte sig kanonbra men Extra dövade jag med både bomull och huva då han är "lite" känslig. Han är då duktig för att vara tredje gången han blir rakad.

Måste gå och sova nu så godnatt på er:)


They say that a hero could save us

En låt som är gammal men man lessnar aldrig på den.
Nickelback - Hero: http://www.youtube.com/watch?v=9zueKq3z3Sk&feature=related

Give me one last try

Ja i tisdags var jag ute och körde Extra när Emil red Sindy och båda var superduktiga:) Mycket nöjd:) Extra hade mycket spring i benen och han var riktigt fin:) Men han var inte lika galen som i söndags då han kuta i 40 tempo längs vägen och höll på att hoppa ner i ett dike när han såg en cyklistXD Helt galenXD
Vi är riktigt taggade inför söndagens tävlingar på umåker:) Det blir riktigt spännande och jag hoppas att ponnyerna verkligen vill springa:) Hoppas, hoppas, hoppas:)

Under torsadgen hängde jag med pappa när han körde Kiren och han var jättepigg och fin:) Vilken häst<3

Annars har jag jobbat i stallet. Man är tillbaka i de gamla rutinerna.

Måste gå och sova nu, ska upp klockan 8 för att träna Extra:)


<3

I tried to be alive

Va faktiskt på bio igår i Umeå och såg på "Tintins äventyr" med mamma, emil och elias. Haha så bra den va:) Rolig, välgjord och det hände saker hela tiden:) Kom på när vi for dit att senaste gången jag va på bio var när "Eclipse" gick:) Det var för ett år sedan. Ska hinna med ett bio besök till iår och fara för att se "Breaking Dawn Part 1" när den har kommit ut:) Längtar, längtar, längtar!!!!:D

Har annars tillbringat tid i stallet med att mocka, fylla vatten och köra Sindy en stund. Hon är lite tjurig när jag kör henne men det brukar gå ganska bra.

Ska ut och köra Extra en stund idag:) Hoppas att han är peppad;)
Har inte så mycket mer att skriva så godnatt på er:)

Extra

Anmälde båda ponnyerna till umåkers heldag den 6:e november och det blev bra lopp:) Särskilt för Extra som står på 80 m tillägg i första loppet och i andra loppet står han 260 m:) Vi ska göra så bra vi kan:)
Det blir den sista tävlingsdagen för året och sen en välförtjänt semester för ponnyerna inför vinterträningen.

Kärde milslingan idag med Extra och han kändes fin men jag körde inte så fort eftersom han inte behöver nå mer tempojobb innan loppen på söndag. Han behöver bara röras på.

Godnatt måste sova nu.


RSS 2.0