Midnattstravet

Hallå allihopa!
 
Har inte hunnit skriva om hur det gick i skellefte. I alla fall så Extra var 5:a på 2,00,4 efter att ha tagit en lååång startgalopp men det p.g.a att han hade en något virrig kusk (Jag alltsåXD) som aldrig hade haft spår 3 i en volt på 5 hästar så vi missade starten lite. Sen vart han störd i första kurvan av att en häst som galopperade och saktade av rejält och då kom Extra och jag i full fart så det tog tvärstopp och vi kunde inte styra ut då det redan var två hästar där så vi fick backa ut. Men den här gången så fjantade Extra inte till det som han brukar då han har blivit störd utan nu så koncentrerade han sig på att springa. Vi tog oss i mål som 5:a på tiden 2,00,4 så jag är jättenöjd:)
 
Kiren var tyvärr oplacerad i sitt lopp men de öppnade så långsamt och det blir svårt att ta till slut när man har stått på 40 m tillägg. Nåja han gjorde ett bra lopp och det är bara att anmäla till nya lopp.
 
Annars så snackade jag mest med Amanda. 
 
 
 
 

Daughtry - Over You

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/JtxmraqZPH4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

...

Hallå allihopa!

Kommer att uppdatera lite senare ikväll då jag ska till stugan i Lycksele om ett tag.

...

Hallå allihopa! Försöker att få fram något redigeringsprogram för att fixa någon ny design.

På väg till Skellefte...

Hallå allihopa!
 
Sitter just nu i bilen på väg till Skellefteå med kungarna Chakir och Extra:) Kiren ska ut i midsommarkransen och Extra i lilla midsommarkransen. Grymt spännande och roligt:) Ni får en uppdatering under söndagen hur det har gått. 
 
Ett lycka till kanske?
 

Flitig idag:)

Hallå allihopa!
 
Skrev först ett jättelångt inlägg och när jag höll på att ladda upp bilder å vart det något tjorv så ja hela inlägget borta:( Ja skriver bara lite kortfattat. 
Har i alla fall ridit Dobrah, Quintelle och Joker, fyllt vatten till hästarna och en massa andra saker. 
 
Några bilder från stobetet
Ja så nu går de och njuter av bete. Resten släpper vi på bete på söndag morgon. 

....

Vill bara slå huvet i väggen igen!!

Fortsatt trevlig midsommar!

Som rubriken lyder: Fortsatt trevlig midsommar! Själv så ska jag snart ut för att fota stona som vi har släppt på bete idag och packa de sista inför skellefteås midnattstrav imorgon. Mer kommer senare...

Skolavslutningen

Hej tänkte ta och skriva lite om skolavslutningen.
Jag slutade 9:an så det vart givetvis en rejäl avslutning. Det började med att vi var i kyrkan och det var lite uppträdanden och så innan det var dags att samlas i klassrummen för betygsutdelning osv.
 
Sen så skulle vi ut och åka traktorsläp i två timmar. Det var så härligt och trevligt. Stod där, sjöng, skrattade och skrek i princip hela tiden och det var jättetrevligt:) Tillslut så var det en avslutningslunch i församlingsgården med paj och tårta. Inte dumt kan jag säga. Sen så var det slut och jag säger tack 9a för den här tiden. Jag komemr att sakna er♥
 
Bilder 
 
Har fler bilder om ni vill se:)

Senaste tiden

Okej så här är det...
Under de dagar som har hunnit gå så har det hunnit hända en massa saker i mitt liv.Jag har haft prao, jag har gåt tut 9:an, hunnit tävla både med Extra, även Sindy och Kiren har hunnit tävla, Joker har börjat att gå bättre, vi måste boka tid hos någon veterinär åt Cragge och en massa annat. Jag har varit på prao för att vi hade elevens val på skolan och jag var på umåker hos Stefan Johansson som är proffstränare och jag jobbade mycket. Fick bland annat köra, borsta, mocka osv. Det var kul och bra att vara i ett annat stall än ens eget och man får mer rutin och självförtroende.
Fler inlägg om den senaste tiden kommer.

Lilla Silverörnen

Hallå allihopa!
Tänkte berätta lite om Lilla Silverörnen som jag deltog i med Extra i torsdags:) Det var tänkt att vi skulle starta Sindy i Mini Silverörnen men då Emil opererades i tisdags så han skulle ta det lugnt så därför fick vi stryka Sindy.
I alla fall så for vi i tid men som vanligt så vart det ändå stressigt och egentligen hade jag tänkt att värma Extra 2 ggr men det hann jag förstås inte så det fick bli en värmning när mini silverörnen gick. Vi körde lite på rakbanan med Saga och Amanda. Vi hann köra på banan i en lång provstart på ungefär 900 m och Extra hann ta en liten galopp och efter det så gasade vi bara och han var grymt fin:) Körde även en kort provstart på ungefär 140 m och han var grym min lilla skrutt:)
Sen i loppet så gick det jättebra. Vi fick en perfekt start och Extra gasade på. Han kunde passera hästar, bli passerad och sprang på jättefort men var tvungen att ta en galopp för att banan var lite för lös för hans del. Men han gjorde ett kanonlopp och var opl på tiden 1,57,5:) Jag är verkligen stolt över att han skötte sig så bra och gjorde ett kanonlopp på en sådan bra tid:)
Vann loppet gjorde fina Razmus Raid på tiden 1,48,5. Vilken häst! Än en gång grattis till Emmy som tränar denna kanon:)
Efter loppet så var det tårta och prisutdelning i travskolans stall och det var inte så dumt. Fick en grymt snygg rosett.
Ja men det var väl allt, bilder kommer.

RSS 2.0