Ingen rubrik

Ledsen att jag aldrig uppdaterar men jag ska göra om bloggen så det tar lite tid. Nåja om jag får till det så kommer en ny design ikväll:)

Deep inside my heart is breaking

Hallå!
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men hade en hyfsat lugn kväll igår.Bakade kladdkaka, fixade lite hemma och kvällsfodrade i stallet då mamma och pappa var på banan med sju hästar. Stannade hemma då de for redan vid 12 och jag slutade vid 2.
Fick lov att fodra både Extra och Dobrah med lite mer hö än vanligt för Dobrah höll på döda Extra och det enda sättet de kan hålla sig lugna är om de får lite mer mat:P Typiskt Extra att reta upp alla andra hästarna.
Bild ifrån när jag vann i Boden 2011 med fina Extra.
Foto: Evelina Olofsson
 
 

Ingen rubrik

Väntar på bussen som går vid 20 över 3 så har inget att göra just nu.

Lördagens träningspass

Hallå!
Tänkte skriva lite om lördagens träningspass. I lördags så red jag ett dressyrpass med Quintelle och hon var riktigt framåt för en gångs skull:) Tränade lite volter, serpentinbågar, halter och halvhalter. Hon var riktigt fin och dessutom mjuk men när vi skulle stretcha efteråt så var hon stel som en pinne så det får vi fortsätta med.
Fina Tella!:D
 
For ut och red en halvtimme efter vägen med gammel Cragge och han var lite fjantig, filosofisk, hungrig, passgångare och snubblig av sig så det är bra för att det är hans vanliga jag:) Red bort mot vapenboden hållet men vände vid ett stort förråd strax innan en backe.
Cragge:D

Stiftelsen - Ur balans

<3

RSS 2.0