Söndag

Idag red jag Rolle och Greta. Red galoppträning med Rolle och han var jättepigg och galopperade jätteeeefort!!!:D Vi red 6 varv runt åkern och han tyckte det var jätteskojigt:) Han fattade galopp vissa gånger utan att jag ens nuddade med skänklarna:) Rolle är jätteduktig och snäll:D Sedan var det då dags att rida Greta hon tyckte inte att det var så uppskattat. Så hon började trava och tjorva. Lyckades hålla mig kvar mirakulöst innan jag lyckades få stopp på henne genom att nästan få henne att springa rätt in i staketet. När jag red andra varvet runt åkern stack hon igen men den gången lyckades jag inte hålla mig kvar utan föll med huvet före ner till marken. Greta satte av i full galopp iväg till de andra hästarna. Jag hade jätteont i huvet och trodde att jag hade fått en hjärnskakning men sen började det kännas bättre. Mamma fångade in Greta och satte på henne sadel så kunde jag rida två varv till runt åkern och det gick bra. Gav sedan hästarna lunch för att mamma for in till stan. Sedan har jag tagit det lugnt resten av kvällen. Ser på Wallander just nu:)

Lördag med massor att göra:)

Idag har det varit full rulle. Vaknade 7 i morse efter att ha sovit i 4 timmar. Gick ut vid halv elva för att jobba i stallet. Mockade 4 av 12 boxar och det märktes att jag inte hade mockat på över en och en halv vecka för att det gick ganska långsamt. Sedan gick jag ut till hagarna för att mysa med hästarna en stund. Hurre höll nästan på att somna när jag stod och kliade honom ovanför ögat och Dobrah stod och luktade på mig och jag stod och kliade henne på halsen. Cragge ville jättegärna gosa så jag stod och gosade med honom en stund och han ville klia mig med tänderna för han trodde nog att jag var en häst:) Så var det sedan dags för att träna Quintana, Extra och Sindy:) Red gamla "Greta" (Quintana) barbacka och det gick bra förutom att hon skulle tjorva lite när det var en liten bit kvar att rida:) Ska rida henne idag (söndag) och ska trava henne lite men hon har nästan ingen kondition så jag hoppas att hon inte blir sur för att hon måste tränaXD Sedan körde jag Extra lite lugnt och han var jättepigg och ville bara springa:) Jag hoppas att detta blir hans bästa år bland loppen för hans känns piggare än tidigare:D Hoppas,hoppas,hoppas:D Tillslut körde jag Sindy på en tur:) Jättefin men lite lat när hon sprang själv men när hon hamnade i rygg på cragge som mamma red då var Sindy stekhet:)
När jag gick in sedan när vi var klara med träningarna så blev det tacos til middag och att titta på V75 samtidigt:) Vid halv åtta fick hästarna komma in och de fick foder:) Alla glada och nöjda:D

Såg "Mitt stora feta grekiska bröllop" på tv4:) Oj vad jag skrattade vissa gångerXD Den var jättebra:D

Planer inför resten av söndagen:
Rida Rolle och Greta:)
Jobba i stallet:)
Fixa min dampiga kamera:)
Och sedan vet jag inte vad jag mer ska göra.

Hej:)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag har tittat på vampire diaries i kväll och vilket bra avsnitt det var!!:D Det finns ingen bättre tv serie:)

Jag ska snart logga ut från datorn för att fortsätta se Mord i sinnet men jag lägger in två bilder på på min lilla ponny Extra:)

Extra på hippo inför julshowen:)

 

Lilla draken:)


Välkommen till min blogg:)

Hej och välkommen till min blogg:) Jag kommer mest att blogga om hästar, trav och vad som händer i mitt liv:) Bilder kommer att komma så fort jag har kameran nära till hands:)

RSS 2.0