Ponnytrav

Taggar ponnytrav idag på Skelleftetravet med världens finaste och bästa drake!!:D Hoppas att han vill springa fort:)

Godnatt:)



Like a shadow flows in the rain....

Den här dagen var inte så dålig. Hade franska, engelska (är faktiskt rätt duktig på franska), slöjd, so och svenska. På franskan jobbade vi i boken och jag blev klart med allt jättefort, hade gjort en del igår. Hade läxförhör på engelskan och vet att jag fick minst ett fel men var jättenöjd, hade knappt pluggat alls. På so:n och svenskan började vi se undergången som var en verklig berättelse som handlade om 2:a världskriget.

Kom hem vid 4 och då, en stund senare kom Ida och vi for ut och körde däck med Extra runt åkern:) Han är verkligen jätteduktig och jättestark så det är bra:) Hoppas att han vill springa fort på söndag:) Jobbade i stallet och hjälpte till med att ta in hästarna och göra klart allting:) Efter halv 9 gick jag in och åt middag, sojafilé med klyftpotatis och sallad till, jättegott:-) Sen såg jag och Ida på Criminal Minds:) Asbra och spännande serie:)

Sen har jag bara suttit framför datorn typ:P

P.S. Har redan läst 54 sidor av "Jagad"! Den är verkligen jäkligt spännande! 


Hej....

Ska bara skriva ett kort inlägg nu.
Idag på skolan hade vi svenska, engelska, so, matte och biologi. På svenskan redovisade vi böckerna som höll på att läsa och ritade en spänningskurva, på engelskan så skulle vi läsa en text om piercingarnas och tatueringarnas historia och sen skulle vi översätta den. På so:n jobbade vi om 2:a världskriget med att diskutera en hel del, sen skulle vi läsa en text i historieboken och sen skriva stödord. På matten jobbade jag klart med diagnosen och jobbade sen 9 tal på röd kurs och till slut på biologin jobbade vi med evolutionen, jag och 3 andra jobbar med evolutionsteorin.
När skolan slutade så for jag till stan för att hjälpa till att storhandla. Först var vi in på granngården och köpte stövlar. Jag fick ett par som var jättebra:) Sen for vi till Ica Maxi och handla. Jag köpt den 5:e boxen i "House of night" serien som heter Jagad:) Den verkar riktigt spännande:) Köpte även CD-skivan "Bury the lies" som mitt favvoband Takida har gjort:) Den var på rea och jag tänkte att jag bara mååååååste köpa den:) Asbra låtar! Köpte även en marabou sensation med Hallon och yoghurtssmak och en påse dumle. For sen till travet och städade på läktaren. Men på hemvägen så körde vi på ett stackars rådjur:( Han hoppade rätt ut i vägen och det fanns inte en chans att vi skulle hinna bromsa. Han hamnade i diket och dog på någon minut:( Stackars liten:( Så vi fick ringa polisen så skulle det komma någon och ta det stackars lilla rådjuret.

När vi kom hem så hjälpte jag till med att ta in hästarna:)

Godnatt


Hoppsan...

Hoppsan det vart en kort bloggpaus. Nu är jag tillbaka och kan berätta att jag har fixat en prao plats!:D Det blir i Hudiksvall hos JOP (Jan-Olov Persson). Det blir häftigt!! Några veckor kvar.... Måste skriva packlista för det är en massa som ska med. Det är hela två veckor som jag ska vara borta.

Hade asdryg skoldag idag. Först matte, sen biologi, idrott, franska och tillslut bild. I matten gjorde hela klassen något sorts test som gick ganska bra. På biologin pluggade vi inför provet på torsdag som handlar on Genetik. Fattar en del men måste träna ännu mer. pÅ idrotten var vi ute och sprang i surväder. Usch, usch, inte roligt:( Eller jag sprang inte, utan jag gick i raskt tempo.  På franskan jobbade vi med en skrivuppgift och tillslut på bilden så jobbade vi med tolkningen av en bild. Jag hoppas att den jag gör blir bra. Tänker inte göra om den!!

Måste gå, har ett gäng med hästar som vill ha mat.

Snabbt inlägg

Hej här kommer ett snabbt inlägg från valbränna. Har varit ute och jobbat med att kapa lite ved och varit ute och gått lite grann. Ska ut och jobba lite igen snart.






Blir sjösjuk snart....

Sitter just nu i lastbilen på väg upp till Valbränna för att jobba i skogen och hälsa på farmorsmor. Just nu håller jag på att bli sjösjuk för att jag åker på guppig och jobbig väg. Vi har då passerat värsta biten: den mellan selet och Rödåsel. Usch va jobbig den är!
Slänger in en bild då jag äntligen har laddat upp bilderna från kameran till min lilla minidator.



Extras och min första seger tillsammans:)

Hej....

Japp idag har Kiren och Max varit till Hagmyren för att Kiren skulle starta och han kom 5:a och var jättduktig:) Det vart lite långt fram när han attackerade och sen var vinnaren en jätteduktig häst. En Buzzin Brian avkomma som heter Brianson:) Så jag, Emil och Elias var hemma och tog hand om djuren:) Det gick bara bra.


Varför får jag ingen ärlig chans att visa att jag kan, varför ger du mig bara löften du inte kan hålla. Känner mig sviken, igen så son alla andra gånger.


RSS 2.0