Extra tränad:)

Förlåt att jag inte skrev igår men jag orkade inte och vi var borta på middag hos farmor och farfar och i förrgår orkade jag helt enkelt inte så jag skriver en kort sammafattning.

Körde Extra i förrgår och han var huuur fin som helst<3 Han låg på bettet och var superhet på hemvägen och det hände någongång att han småskyggade men det märktes att han va glad att få komma ut och springa på tur igen:) Det var 2:a gången han vart tränad efter vilan:)


Bild från i våras:)


You got to live on....

Hej, sorry för kass uppdatering men jag orkar inte blogga varje dag så i stället så slänger jag in ett inlägg så fort jag orkar:)

Det här inlägget handlar om annandag jul (i måndags) då vi var och starta på travet med Kiren och Cragge:)

Cragge var ut i ett lärlingslopp och Samu Sundqvist körde honom. Cragge fick ett tufft lopp då de öppnade på 1,10!:O På isbana!! Då låg han 2:a utvändigt men fick dödens så fort den som va framför han tog över ledningen men då attackerade Cragge direkt och fick ledningen 600 kvar och ledde ett tag men vart lite stum till slut, vilket är helt förståeligt och kom 3:a:) Han var verkligen duktig och vi är så stolta över honom:)

Kiren var ut i Hästägarkannan och Petter Lundberg körde. Efter en resa invändigt fick han tillslut en lucka och spurtade riktigt bra som 2:a efter Västerbo World:) Tänk, Kiren fyller 11år och det var hans 2:a lopp på isbrodd och nu har han bara 4.040kr kvar till miljonen:)

Säger då bara det att jag är stolt över mina kungar:)


Cragge<3


Kiren<3

God jul!

Idag så har jag tränat Extra igen efter ett långt uppehåll och han var jättefin och pigg:) Körde bara en kort stund, plumsade och skrittade runt åkern och han ville verkligen träna men var ändå lite bekväm av sig:)
Tyvärr så regnade det ute så det var inge bra väder. Frös jättemycket om fingrarna så jag höll inte på att kunna sela av Extra:(


Gammal bild på min snygging:)

Vill även säga GOD JUL till er alla och hoppas att ni får en bra dag allihopa:)


Is this all of me...

Tjenare, det var ett tag sedan sen senast jag skrev här på bloggen men jag har inte orkat blogga något de senaste dagarna. Kan berätta att vi har gjort tre starter sen senast jag skrev. Cragge och Chakir i Boden och Hurre på Umåker:)

Cragge kom 3:a i ett P21-lopp och var jätteduktig:D Det är verkligen värt att kämpa med denna fina häst som har varit strulig enda sedan han kom till oss för 5 ½ år sedan:)

Chakir vart tyvärr första utan pengar:( Det vart ett struligt lopp för hans del så det var ju väldigt synd:( Han kan ju så mycket, men han har aldrig någon tur i loppen:( Men han var ju jättefin och sprang en av sina första lopp på brodd. Han har endast startat med brodd en gång.

Hurre kom 5:a och fick en jättebra resa invändigt så han var superduktig:)

Julklapparna är färdiginslagna och idag väntar skolavslutning och bussfärd hem så jag måste sova nu.....
So goodnight:)


Julhandlat färdigt...

Ursäkta att jag inte har skrivit men vissa dagar behöver man bara få slappna av och ta det lugnt...
Ska säga det att jag jag har gjort en ny header som ska in på bloggen men den finns på stora datorn så det går inte just nu:P Den kommer snart, det lovar jag:)

Ska säga att jag har köpt alla julklappar nu:) Kan inte säga vad jag har köpt, så att ni vet;)

Ska upp senast klockan 6 idag så godnatt:)

Paranormal activity 2

Sitter just nu och ser på paranormal activity 2 på Canal+hits. Har velat se den hur länge som helst men vi har inte haft canal+ kanalerna så länge så det har inte gått och jag visste inte att vi hade en dvd.
Tycker ärligt talat att den är ganska dålig och inge läskig alls till min stora besvikelse:( Ska se färdigt den och hoppas att den blir bättre.

The only I can say to you right now: I love you and I will always do that...

Hello everybody:)

Gjorde inge särskilt i skolan förutom att skriva krönika och labba lite men har inte annars gjort nå särskilt:P
Hemma var det bara regn och tråkväder så hästarna fick komma in vid halv 6. Max fick komma in lite tidigare för den busungen hade smitit ur hagen:P Det gick då väldigt snabbt att fånga honom så det var ju bra:)
Alla hästarna var superlugna att ta in men Dobrah har så bråttom för hon är så hungrig, hela tiden.
Men Sindy Os konster får en verkligen att skrattaXD Hon är ju bara för roligXD

Har även badat marsvinen idag. De är jätteduktiga men spralliga och hala som ålar när man har schamponerat dem så de springer runt lite i badrummet och Fanta ska bara bita tag i handduken hela tiden sen efteråt:) De fick en gurkbit var efteråt.

Vid 9 tiden såg jag och mamma på Criminal Minds och det här avsnittet var jättebra och nästa vecka är det sista avsnittet för säsongen:(

Måste sova nu så godnatt:)


Hallå

Hej har svenska nu och håller på med en krönika.
Ska sen hem och pyssla om mina fina hästar och sedan ska jag slå in julklapapr:) Bloggar mer ikväll....

En bild på min snygging så länge<3


Trött....

Är sjukt trött nu. Vi hade luciacup i innebandy idag och vi (9A) kom tvåa i cupen så det innebar att vi hade tre matcher + att vi hade gympa:P Nåja det var bra att det var bortgjort nu.
Kom hem vid 4 och tog det jättelugnt hela kvällen förutom när hästarna skulle in. Har även städat hos marsvinen och pysslat om dem lite:) Pepsi är hur mysig som helst men Fanta är väldigt upprörd och tjattrar för allt han är värd;)

Nu undrar jag..... vad vill ni att jag ska skriva om i bloggen??????
Skriv då en kommentar, vad ni vill att jag ska skriva om så ska jag börja att skriva om det.

Måste göra klart franska uppgiften som ska in i morgon så att jag slipper ha franska imorgon.

Godnatt:)


Måndag...

Hata blogg.se då det inte går att ladda upp bilder nu:@
Hade ganska dryg skoldag men fick sluta redan halv 3 så det var ju bra:) När jag väl kom hem så gjorde vi klart i stallet och tog in hästarna men gav dem inte kvällsmat så gav dem vid åtta tiden.
Va annars inne och tog det lugnt. Passade på att slappna av då vi inte har fler läxor eller prov för betygen blir satta imorgon:) Grymt bra....hoppas jag.

Måste sova nu så godnatt:)


Bättre...

Märkte att det var 15 unika besökare på min blogg idag:) Härligt, men tyvärr så är ni lite dåliga på att kommentera. Gör gärna det om ni vill:)

Sitter just nu med brouppgiften som ska in till tekniken idag och den måste bli klar. Måste sen börja plugga till kemiprovet som vi har idag:P Har inte orkat pluggat under denna "något" röriga helg. Den rörigaste på lääänge....

Var ute idag och myste en del med hästarna och knäppte en del kort som ska laddas över idag:) Alla hästarna var verkligen mysiga och glada, särskilt Hurre och Joker som bara skulle leka hela tiden:)

Var även in till stan och köpte lite fler julklappar.

Ska ut i förrådet idag och leta reda på lite gamla bilder som ska scannas på datorn för en sak. Kommer att visa er några av bilderna:) Det är på några hästar kan jag då säga.

Godnatt:)

Ännu en normal dag i mitt perfekta liv.......

Tjenare:) Denna dag var inte som alla andra.... Först var strömmen borta i tolv timmar, det hade kommit as mycke snö på gården så det var bara att plumsa sig fram. Sen när vi skulle på 40års kalas i Lycksele så paja bilen. Kan säga att det var lite obehagligt ett tag.
Ja så i stället så var vi hemma och har inte gjort nå särskilt. Så det finns inte så mycket mer än det att hästarna har varit helt vilda i hagarna:) De älskar verkligen vintern och snön:)

One direction - What makes you beautiful:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VpnuubCJjCU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Gryyyyyyymt bra låt<3

Ellen tipsade mig och Picnik's hemsida då jag ska göra en ny design och då passade jag på att redigera några foton där:) De blev hyfsade enligt mig men jag vet inte. Vad tycker ni?

Här är första bilden:

Pepsi<3 Tyvärr så funkade det inte att redigera bort de röda ögonen:(

Den andra bilden:

Joker<3

Tredje bilden:

Cragge<3

Fjärde bilden:

Kiren<3 Gick tyvärr inte att göra mindre suddig:(

Vill ni lämna en åsikt om någon av bilderna så lämna en kommentar eller skicka till [email protected]

Godnatt:)


I'm swallow the pride...

Ursäkta att jag inte bloggade men Cragge var och starta på Umåkers kvällstrav så vi kom hem sent och sen satt jag och pluggade på engelskan till 12 någongång för att den var tvungen att va klar idag. Så det vart lite sent:P
Hur gick det igår då? Jo Cragge var jättefin i värmningen då mamma körde honom och sen i loppet så gick det jättebra och han skulle attackera på bortre långsidan då flög ena framskon och i kurvan så vart det galopp:/ Känns ganska jäkligt då han hade gott om krafter kvar och kunde ha varit låååångt framme. Men så är det med trav så det är bara att ta nya tag.

Idag då var det drygdag i skolan och snöstorm. Så när jag och Emil kom hem så passa vi på att ta in hästarna för att det blåste och snöade så det inte var sant. Hurre tog jag in först och han var helt hysterisk men det gick då bra. Sen när alla hästarna var inne så pysslade vi om dem. Sen gick vi in och åt tacos till middag. Mamma och pappa hade åkt för att starta Kiren på bergsåker. Men vid Bjästa var de tvungen att vända för att de fick stå i bilkö jättelänge p.g.a snöstormen för att de skulle inte hinna fram till tävlingarna i tid och strök. Det var nog lika bra det. De körde ett lopp på Bergsåker men fick ställa in resten av tävlingsdagen p.g.a banan och att de hade problem men belysningen.
Man kan säga att det vart en lagomt normal fredag.


<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/LRtamDmLKW0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Denna låt tröttnar jag aldrig på<3



I was broken and alone......

Kämpade faktiskt tappert med startlistorna tidigare men det blev lite för mycket för mig. Fick i alla fall 5 rätt, på skoj förstås:) Faktiskt lite roligt då jag bara hade spikat 7 lopp och tagit med 2 i ett lopp.

Om jag ska berätt alite om min dag så var det jättedrygt i skolan och vi har hur mycket som helst somska göras men jag orkar inte plugga. Har matteprov imorgon men har knappt pluggat något för jag orkar inte.

Det känns lite kämpigt med betygen men är i alla fall på slutet av terminen så jag får lov att stå ut.

Cragge ska ut på Umåker imorgon och på fredag ska farbror Kiren ut och på starta på Bergsåker så gissa om jag är nervös....

Måste snart gå och sova så godnatt....



V86-4

Startlistan:

Hästar:                  Kuskar:

1.Hugo Celeber        Wallin Tony
2.Star Support        Tillman Jennifer
3.On The Dot          Jansson Torbjörn
4.Long Night            Goop Björn
5.King Tilly              Sjöström Claes
6.Montana Vox         Lindblom Carl-Erik
7.Quanto Composite  Takter Johnny
8.Sargasso Club        Lennartsson Per
9.Nettles                 Kihlström Örjan
10.Life Is Life           Westholm Jörgen
11.Blue Star Cosmic   Adielsson Erik
12.Handler                Kontio Jorma

Favoriten är King Tilly, streckad på 29%

Tror att Long Night vinner det här:)

V86-3

Startlistan:

Häst:                         Kusk:

1.Ourselves                 Kihlström Örjan
2.Vincent Van Kemp      Korpi Pekka
3.Excellent Step           Takter Johnny
4.Mix Lex Pepper           Kontio Jorma
5.No More Headache     Jansson Torbjörn
6.Wall Field                  Forss Mika
7.Feel So Good             Lahtinen Akseli
8.Belgrado                   Lennartsson Per
9.Jacques                    Goop Björn
10.Colin McKenzie          Karhulahti Ville
11.Jarl Sherona             Olsson Daniel
12.Admiral Newport        Adielsson Erik

Favorit är Admiral Newport, streckad på 52% (Klockan 19.44)

Tror att Vincent Van Kemp vinner:)

V86-2

Så här ser startlistan ut:

Hästar:                  Kuskar:
1.Abborren             Kontio Jorma
2.Brush Launcher    Alsén Olle
3.Kaizen                Wallin Tony
4.Panne De Moteur  Kihlström Örjan
5.Vampyrenne        Fromell Per
6.G.H Lex Lee        Goop Björn
7.Nille R.S              Lahtinen Akseli
8.Donna Leone       Takter Johnny
9.Morfars Boy         Linderoth Mikael Å
10.Astrid Wibb        Adielsson Erik
11.V.I.P Kemp         Forss Mika
12.Poker Zet           Redén Daniel

Favorit är Panne De Moteur på 59% av strecken (Klockan 19.24)    

Tror att G.H Lex Lee vinner det här loppet:)   
      

V86-1

Japp då var det dags att skriva ett inlägg om kvällens första V86 lopp:) Det är bara 5 hästar kvar då tre stycken är strukna.

Så här ser startlistan ut:
Hästar:            Kuskar:
1. Opal Hall       Kihlström Örjan
2. Middle East   Brandt Kjell
3. All In F.I       Forss Mika
4. Pronto Ribb   Kontio Jorma
5. Adena Boko   Adielsson Erik
6. Inhibited       Goop Björn
7. Japanese Face  Westholm Jörgen
8. Alvena Nonstop  Punkari Lasse

Favoriten heter Opal Hall och är streckad på 60% (Klockan 17.51)

Jag kommer endast att skriva in startlistan, visa vem som är mest streckad och skriva vem eller vilka jag tror vinner efter som att det känns lite väl mycket annars.

Tror att Opal Hall eller att Adena Boko vinner:)

Fullt upp just nu...

Ursäkta i fall det inte blir så mycket skrivande men det är fullt upp just nu med läxor, prov, arbete i stallet osv...
Så det blir inte så mycket tid över, som jag orkar. Det börjar kännas att jag tar lite vatten över huvudet.
Har i alla fall handlat lite julklappar idag och haft matteprov så jag är glad att den här dagen är över..
Ska titta på V86 när livesändningen går och ska försöka blogga lite mellan loppen:) Jag kommer att skriva lite om vilka som jag tror vinner och skriva lite om vad det har sagts i intevjuer:)

Måste fortsätta att plugga lite franska nu så godnatt.....

Helg

Japp då var även denna helg slut:(
Berättar bara i korta drag vad som har hänt.

Lördag:
Va på Vännäs Ryttarförening med Ellen på julshowen som hölls:) Den va ganska bra men kunde ha varit bättre. Tog några bilder men de vart inte så bra:(
När jag kom hem så hade jag jätteont i huvet så jag tog någon ipren så det gick över.

Söndag: Har inte gjort nå särskilt utan har jobbat på och fixat lite i rummet.

Godnatt på er underbara och tappra läsare:)


Ingen rubrik

Hejsan:) Sitter just nu och ser lite på Göta Kanal 2 som går på TV4 Film:) Den är asbra och roligXD
Gjorde inte så mycket igår förutom att jobba i stallet. Idag så ska jag följa med Ellen till Vännäs Ryttarförening och se på deras Julshow:) Det ska bli roligt:)
Så jag måste gå och sova nu.

Godnatt:)


Äntligen helg!!

Japp då var de helg igen:D
Hade en ganska seg skoldag så det var en lättnad när vi äntligen fick sluta:)
Har egentligen inge mer att skriva förutom att jag ska ut och de 5 boxar som är kvar:)
Bjussar på en bild på mig så länge:
HeheX)

 


Bildbomb

Hejsan:) Har egentligen inte så mycket att berätta om dagen då hästarna fick komma jättetidigt p.g.a det dåliga vädret. Usch, hatar regn och vill ha SNÖ,SNÖ,SNÖ NU,NU,NU!!! Det är ju 1:a december.

 
En kommentar som kom:
Anonym
om SO: kan inte du lägga in bilder på era hästar? :)IP: 85.194.147.106


Javisst kan jag göra det:) Gör det nu då jag inte har något speciellt att skriva om:)
Fortsätt gärna att kommentera, vill ha fler kommentarer:) Fast ni behöver inte va anonyma.

Lite bilder på mina hästar:

Akjas Funnyline, kallas för Fanny:) Är bara i träning hos oss.


Extra, min fina lilla ponny<3 Kallas för Bobo och Draken:)


Max IV (shettisen) och Chakir (varmblodet):) Max IV kallas för Max och Macke medans Chakir kallas för Kiren och Dojjan:)


Chakir igen:)

Max igen:)


Sindy O (In action) Ett jättefint och piggt shettissto som vi lånar:)


Dobrah, en av mina sköthästar:) Kallas Dobris:)


Dobrahs lilla bäbis:)


Rollercoaster<3 Även kallad Rolle:)


Quintana<3 Kallas för Greta.


Akjas Sir Hurry<3 Kallas för Hurre:)


Joker Pirat<3 Min trollunge<3

Cragganmore<3 Cragge kallas han för:)


Quintelle<3 Gretel är hennes smeknamn:)

Japp det var mina hästar det:) Ska även slänga in en bild på Lovina när jag hittar någon bra.
Goodnight:)


SO

Har SO lektion nu och är nästan klar med fakta uppsatsen i religion:)
Har även hunnit långt med engelskan så jag behöver inte plugga lika mycket ikväll som jag först trodde:)

Måste sluta så hejdå:)

RSS 2.0