Solänget

Hallå allihopa!

Var på Solänget förra söndagen och startade och det gick jättebra:)
Sindy sprang först i lopp 3 och sedan i lopp 11. I första loppet var hon seg och ville knappt springa. Hon var oplacerad på tiden 2,51,7. Till andra loppet så satte vi på henne ett helstängt och då tog hon i och kom på 5:e plats.. Pappa klockade till 2,42 i 1000 m men tidtagningen i loppet visade på 2,49:O (loppet var 1146 m långt)

Extra gjorde två riktigt bra lopp och i det första loppet han var ut (lopp 5) så sprang han 1,58,6 på kort distans och var 5:a i mål. Han gjorde ett grymt lopp och gjorde så gott han kunde. Vart lite störd av en häst som sprang långsamt framför han 500 m kvar till mål och vi kunde inte fara direkt ut i andra spår så det tog tvärstopp och vi fick backa oss ut.
Extra kunde även denna gång springa om hästar i andra spår utan att galoppera och han svarade direkt det kom hästar jämsides med honom:)
I andra lopp hade han problem med fästet så han tog en galopp och var sen rullig hela tiden och pappa var grymt nervös att han skulle galoppera ännu mer men jag fick stötta Extra jättemycket och vi gick imål som 4:a på tiden 2,01. Han sprang till om en häst på upploppet och var då bara en hårssmån från galopp. Han var så duktig min fina häst<3


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0