Förra veckan

Hallå allihopa!
 
Ida var här förra veckan och då gjorde vi lite olika saker. Bland annat så fick Ida fara ut och rida Extra då han skulle få röra på sig en stund. Han fick skritta en stund och de sköter sig jättebra båda två:) Fast Extra ville mest bara äta. 
Sen så har vi pysslat om Cragge, ridit Quintelle och Joker och så har vi hunnit en del andra saker. Bland annat så satt vi och spelade Pollux hästlycka till kl.3 på morgonen. Evighetsspelet. 
 
När vi red Quintelle och Joker så var det dressyr som stod på schemat. Quintelle tränade jag på lite olika ridvägar och vi skulle träna på halvhalter och vi provade på några framdelsvändningar och det gick jättebra:D Kanske inte perfekt men det är kul att kunna träna på nya saker.
 
På Joker kände man att han inte hade blivit riden i dressyr på ett tag då det var svårt att få honom koncentrerad men han kändes mjuk och och det gick lätt att träna på halter. 
 
Ida fick rida på två en stund var och de skötte sig kanonbra men jag ledde dem en stund i början för att se så att de sköter sig men sen fick Ida rida själv och det gick jättebra. Grymt nöja med dessa hästar som bara är 4år gammal och jag är nöjd över att Ida är så duktig och villig på att lära sig. 
 
Bilder kommer, måste bara fixa en sak först.
Idas sköthäst Bäckdalens Lasvegas på står på Stall 10B och vinner här lopp i Lycksele med Anna Eidegren Beijar. 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

sv: det skulle jag kanske kunna fixa!
hur länge har ida varit hos dig?:)

Svar: Tack!Hon kom förra måndagen och hon åkte på torsdagen.
Stina

2012-08-08 @ 23:27:56
URL: http://annaeidegren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0