It's my life

Hej allihopa!:)
Kiren och Hurre var ute och starta igår:) Kirens lopp hann jag inte se då det började 15.20 och jag sluta 14.50 och bussen kör förbi travbanan strax innan 16.00:( Kiren var en riktigt duktig 3:a på 13,9 ak. Mycket nöjd:) Sen skulle Hurre ut och springa i 11:e loppet men han galopperade:/ Han och sina spöken i sitt lilla huvud:/ Så han ut och starta på måndag på umåker igen. Är i Hudiksvall då så jag får se loppet på liven:) Hoppas att han sköter sig.

Idag i skolan så jobbade jag med svenskan och engelskan på lagpasset och sen på svenskan så fick jag skriva klart svaren på SO - provet från förra veckan. Hade VG då jag bara hade svarat på åtta frågor så det kanske blir ett MVG:) Hoppas, hoppas, hoppas. På SO:n pratade vi om samhällsekonomi. Sen vart musiken inställd så vi fick en timmes rast:D Härligt:D Jag, Karro och Lovisa satt i oasen och spelade kort:) På franskan fick vi tillbaka provet som vi gjorde i fredags: 29/30 vart det!!:D Supernöjd!!

Kom hem vid 4 och åt middag innan jag gick ut och tog in Cragge för att pappa skulle köra honom. Körde sen Extra:) Han fick dra lite däck så vi skrittade endast:) Kändes avkopplande och bra. Har inte gjort så mycket. Har mycket att plugga och är nästan klar med engelskan som ska in imorgon:)

Några bra låtar:

Takida - The burning heart:
http://www.youtube.com/watch?v=6lGxvuiwOgo

Takida - It's my life:
http://www.youtube.com/watch?v=UChWKOaX5Cg&NR=1

Takida - Willow and dead:
http://www.youtube.com/watch?v=Fxh3kGdhrnY&NR=1

Takida - Reason to cry:
http://www.youtube.com/watch?v=0g8qQwqN3ns

Godnatt:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0