Bodens dubbeltrav:)

Hej här får ni lite resultat från bodens dubbeltrav:)
Fredagen: Extra var ut i ett lopp då och i det stod han på 220 meters tillägg. Han fick värma två gånger då han behöver lite mer tid att komma igång och få igång musklerna ordentligt. Han är ju ändå i en hög klass och är 15år gammal. Han måste gå kring rekordet för att va långt framme i fälten. Han kändes urfin i båda värmningarna och jag var supernöjd:D Sen sela vi på för loppet och for ut på banan:) I defileringen och provstarten kändes Extra som en kung och sen for och voltade och starten gick iväg och precis efter starten har gått så upptäcker jag att Extra har tappat käken och tänker: F*n också, varför just nu!!!!!!!!!!!! Men det är bara att köra på. Extra travar som en riktig kanon och efter ett varv är han ifatt ledaren Fröken Tussi som kommer ifrån Norge och tar över ledningen, sen över upploppet så travar han så kungligt som han bara kan och vinner jättelätt!!!:'D:'D VILKEN KÄMPE HAN ÄR!!!!:'D Tiden blev nya fina rekordet: 1,56,8 (tror jag)!! Är supernöjd över min lilla drake<3<3 Och han trava som en kanon den här gången...annars brukar han småhoppa, galoppera och fjanta runt, men inte denna gång:)
Sindy var jätteduktig 3:a i ett lopp och i det andra loppet vart hon 2:a och var jätteduktig:)

Sen på kvällen åkte vi till mormor och sov över till på söndagen med ponnyerna:)
På söndagen var Sindy ut i två lopp och Extra i ett lopp:)
Sindy vart 2:a i första loppet på 2,43,9 och i andra loppet vart hon 3:a på 2,48,4:) Hon vart lite seg i andra loppet.... Det tar lite på krafterna att starta i 4 lopp under en helhelg....
Extra kom 2:a på 1,55,1 efter att han gått i ledningen ett tag och varit lite seg. Han gillar inte att gå i ledningen och på upploppet så överraskade Farmens Tix oss så att Extra tog en liten galopp men ställde sig snabbt men vi hann inte om Farmens Tix.

Det var 2 jätteduktiga ponnysar vi har och jag är supernöjd:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0